HAKKIMIZDA

HAKKIMIZDA 

Umut İnşaat PVC 1992 yılında Kâğıthane/İstanbul’da kurulmuştur. Kurulduğu tarihten itibaren pencereye ismini veren PİMAPEN şirketi ile özdeşleşmiştir. Umut İnşaat kuruluşundan itibaren çevreye, insana, teknolojiye ve kaliteye önem vermiştir, bu sayede Umut İnşaat sektöre adını yazdıran öncü bir firma olmuştur. Avrupa standartlarında kaliteli, hızlı, güvenilir ve uygun fiyat politikasıyla üretim yapması nedeniyle müşterilerinin vazgeçilmez iş ortağı konumundadır.  Sürekli kendini yenileyerek teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Umut İnşaat ekolojik ve yenilikçi ürünler üretmeyi hedeflemekte ve maksimum seviyede müşteri memnuniyeti sağlamayı amaçlamaktadır.

VİZYONUMUZ

Her geçen gün gelişen teknolojiyi en etkili ve en yenilikçi üretim metotlarıyla zenginleştirirken, doğa dostu ürünler ile pencere ve kapı sistemlerinde önde gelen bir dünya markası olmak hedefimizdir.İhtiyaçlarınızı en yüksek kalitede ve en hızlı karşılayacak şekilde en iyi müşteri memnuniyetini sağlamak ilk amacımızdır. 

MİSYONUMUZ

Ürün ve hizmet kalitemizi sürekli geliştirerek müşteri talep ve beklentilerini en üst seviyede karşılamak, doğaya zarar vermeden güvenilir ve saygın bir kuruluş olmak.